DIRIGENTIE

DIRIGENTIE DE SANTIER pentru constructii civile si industriale, instalatii sanitare si instalatii electrice.

Dirigintele de santier il reprezinta pe investitor in relatiile acestuia cu toti factorii implicati.

Coordonare SSM

Activitati de prevenire si protectie in domeniul Securitatii si Sanatatii in munca (Protectia Muncii)

Identificarea pericolelor si evaluarea riscurilor pentru fiecare componenta a sistemului de munca, respectiv executant, sarcina de munca, mijloace de munca/ echipamente de munca si mediul de munca pe locuri de munca/posturi de lucru.

consultanta

Consultanta inainte de constructie sau inainte de cumparare

Intr-o perioada in care piata imobiliara pune la dispozitie o plaja mare de oferte, venim in sprijinul dumneavoastra in luarea unor decizii corecte.

 

CE se intampla cu acele lucrari care nu au avut asigurata urmarirea de calitate?

Legea ofera solutii si la aceasta situatie.

In cazul in care nu s-a asigurat verificarea de calitate a lucrarilor de constructii Dirigintele de Santier ce va organiza receptia lucrarilor de constructii, inainte de a intocmi un referat, este obligat sa solicite Expertiza Tehnica. Concluziile expertizei tehnice trebuie sa fie clare: lucrarile executate sunt corect executate si se poate realiza receptia lucrarilor. in cazul in care expertul va recomanda masuri atunci dirigintele de santier nu va realiza Referatul decat la momentul la care toate solicitarile venite de la expertul tehnic vor fi puse in aplicare.

Practic expertiza tehnica este si cea care acopera perioada de executie a lucrarilor. Pe baza expertizei tehnice si dirigintele de santier poate sa concluzioneze daca sunt indeplinite conditiile tehnice de calitate privind receptia lucrarilor de constructii.

in aceasta situatie dirigintele de santier va face trimitere in Referat la concluziile expertizei tehnice si le va prelua ca atare sau cu observatii, daca considera ca este cazul.

Str. Calea Basarabi, Nr. 9, Craiova, Cod Postal 207367, Jud. DOLJ, CUI: 38298649, Tel.:+40743190481, e-mail: office@dscworld.ro