DIRIGENTIE

DIRIGENTIE DE SANTIER pentru constructii civile si industriale, instalatii sanitare si instalatii electrice.

Dirigintele de santier il reprezinta pe investitor in relatiile acestuia cu toti factorii implicati.

Coordonare SSM

Activitati de prevenire si protectie in domeniul Securitatii si Sanatatii in munca (Protectia Muncii)

Identificarea pericolelor si evaluarea riscurilor pentru fiecare componenta a sistemului de munca, respectiv executant, sarcina de munca, mijloace de munca/ echipamente de munca si mediul de munca pe locuri de munca/posturi de lucru.

consultanta

Consultanta inainte de constructie sau inainte de cumparare

Intr-o perioada in care piata imobiliara pune la dispozitie o plaja mare de oferte, venim in sprijinul dumneavoastra in luarea unor decizii corecte.

 

Coordonare SSM

Sunteti beneficiarul unui proiect de constructii si aveti nevoie de un Coordonator SSM pentru santierul Dvs pentru a indeplini cerintele minime ale HG 300/2006?
Sunteti o firma de proiectare si aveti nevoie de intocmirea planului de securitate si sanatate pentru proiectele Dvs?

Va oferim:
• Servicii de Coordonare SSM prin serviciu extern de prevenire si protectie astfel incat sa va conformati in totalitate cu HG 300/2006 privind cerinţele minime de securitate şi sanatate pe şantierele temporare şi mobile care stipulează ca obligativitate, desemnarea unui coordonator de securitate şi elaborarea planului de securitate si sanatate atat in faza de întocmire a proiectului cat si pe perioada executiei lucrarilor.
• Intocmire Plan de Securitate si Sanatate in faza de proiectare
• Intocmire Plan de Securitate si Sanatate in faza de executie
• Intocmire Plan Propriu de Securitate si Sanatate al Antreprenorului

 

COORDONATOR DE SECURITATE PE SANTIERE

HG 300/2006 reglementeaza obligatia beneficiarului unei lucrari, atat in faza de proiectare cat si in faza de executie, de a angaja un coordonator al activitatii de securitate si sanatate in munca.

Coordonatorul SSM are misiunea de a armoniza desfasurarea simultana si succesiva a activitatile din santier, astfel incat suprapunerile de activitate, personal si traseu ale executantilor contractori si subcontractori sa nu genereze riscuri suplimentare de accidentare si imbolnavire profesionala.

In cadrul sedintelor de lucru saptamanale, coordonatorul SSM, impreuna cu responsabilii SSM a contractorilor executanti, stabilesc masurile de diminuare sau de eliminare a riscurilor in timpul executiei proiectului.

La debutul lucrarilor pe santier, coordonatorul SSM este responsabil cu instruirea personalului de executie ce apartine antreprenorilor si contractorilor, in ceea ce priveste cunoasterea Planului General de Securitate si Sanatate in Munca, si a pachetului de reguli necesar a fi respéctate in activitatea santierului.

Pe durata realizarii lucrarilor de constructii coordonatorul SSM, desfasoara o serie de activitati:

  • - intocmeste Registrul de coordonare si dosarul de interventii ulterioare;

  • - realizeaza periodic inspectii pe santier si informeaza managerul de proiect privind neconformitatile constate si masurile necesare;

  • - elaboreaza Planul General de Securitate si Sanatate conform HG. 300/2006 privind cerintele minime de SSM pentru santierele temporare sau mobile, pentru faza de executie, la inceperea lucrarilor si il actualizeaza permanent urmarind respectarea lui;

  • - verifica permanent documentele SSM pentru tot personalul lucrator din santier;

  • - cu 30 de zile inainte de inceperea activitatii santierului intocmeste si depune la ITM zonal declaratia prealabila.

 

 

Str. Calea Basarabi, Nr. 9, Craiova, Cod Postal 207367, Jud. DOLJ, CUI: 38298649, Tel.:+40743190481, e-mail: office@dscworld.ro